«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ»

27 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2019
«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ»

Το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Ιουνίου, το Πολιτιστικό Κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου» φιλοξένησε την θεατρική παράσταση «Το Μυστικό κλειδί του Τζορτζ για το σύμπαν» από τα τμήματα της Διασχολικής & Εφηβικής ομάδας του Θεατρικού Εργαστηρίου Δ.Ε. Παλλήνης.

Πρόκειται για μια περιπέτεια επιστημονικής γνώσης και φαντασίας, γραμμένη σε μορφή μυθιστορήματος για παιδιά από τον διάσημο αστροφυσικό Στίβεν Χοκινγκ και την κόρη του, Λούσυ, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της κας Εβης Βασιλειάδη.

Τα παιδιά ζωντάνεψαν την ιστορία αλλά και τον σύνθετο επιστημονικό λόγο του έργου καθώς και τους προβληματισμούς του πάνω στην οικολογία και την ηθική στάση απέναντι στο σύμπαν με τη χρήση αφήγησης, δραματοποίησης και ομαδικών κινησιολογικών δρώμενων σε συνδυασμό με προβολές απο εικόνες του διαστήματος που μας ταξίδεψαν από το σπίτι και την καθημερινότητα του μικρού Τζορτζ ως τις μυστηριώδεις μαύρες τρύπες του διαστήματος.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και την κ. Εβη Βασιλειάδη για την αξιόλογη προσπάθεια και το μεράκι που επέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

DKF_6627

DKF_6668

DKF_6679

DKF_6683

DKF_6704

DKF_6727

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: