ΘΕΑΤΡΟ ΕXPRESS

04 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Θέατρο ΕXPRESS, το θέατρο συνεχίζει να ταξιδεύει με λεωφορείο στις γειτονιές και φέρνει τις «Ιστορίες Καθ’ Οδόν»

Το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ συνεχίζει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για το ΘΕΑΤΡΟ ΕXPRESS – μια πρωτότυπη δράση που πηγαίνει το θέατρο στις γειτονιές και στις πλατείες, που εντάσσει μέσα στην καθημερινότητα των πολιτών την τέχνη με έναν ευφάνταστο και εμπνευσμένο τρόπο.

Ένα λεωφορείο ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί μια εναλλακτική θεατρική σκηνή, ένας χώρος τέχνης έτοιμος να υποδεχθεί τους θεατές του.

Οι Ιστορίες καθ’ οδόν – μια εύθυμη δραματουργική σύνθεση βασισμένη σε διηγήματα, διηγήσεις, αλλά και ευθυμογραφήματα του Βασίλη Αττικού για την Αττική – σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη, είναι έτοιμες να ταξιδέψουν και να φτάσουν στους δήμους της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης, θέλοντας να υποστηρίξουν την πρωτοποριακή αυτή δράση καλούν τους κατοίκους της περιοχής να επιβιβάστουν στο «Θέατρο ΕXPRESS, και να παρακολουθήσουν τις «Ιστορίες Καθ’ Οδόν», το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 19.00&20.30 στο χώρο του πάρκινγκ Κολυμβητηρίου Γέρακα (Μιλτιάδου 55). H χωρητικότητα είναι 18 θέσεων και το δελτίο εισόδου θα δίνεται στους θεατές 1 ώρα πριν την παράσταση.

Στόχος της παραπάνω ενέργειας είναι η ενίσχυση της κοινωνικής και πολιτιστικής συνεισφοράς του θέατρου αλλά κυρίως η κινητοποίηση του κόσμου να ανακαλύψει και να μυηθεί στη μαγεία του.

Το Λεωφορείο ταξιδεύει, κινητοποιεί και ανοίγει νέους δρόμους διαφυγής ευελπιστώντας σύντομα να προσθέσει και άλλες στάσεις στο καλλιτεχνικό του δρομολόγιο.

 

nt_istories_kathodon_banner_80x200_4(3)

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: