ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017 ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ

20 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017


ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ

Την Κυριακή  17  Σεπτεμβρίου, είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχθούμε στο  θερινό σινεμά του Γέρακα τον κ. Γιώργο Κατσαρό, έναν από τους δημιουργικότερους και παραγωγικότερους συνθέτες της ελληνικής δισκογραφίας, ο οποίος φέτος συμπλήρωσε  50 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

 

Η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου μας και η παιδική χορωδία Δ.Ε. Γέρακα συνέπραξαν με τους ταλαντούχους τραγουδιστές-ηθοποιούς Τάνια Τρύπη, Μέμο Μπεγνή και Ζωή Παπαδόπουλου προκειμένου να μας παρουσιάσουν μια μαγική συναυλία-αφιέρωμα στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

 

Τραγούδια που αγαπήθηκαν  από γενιές Ελλήνων, τραγούδια που έντυσαν μουσικά αξέχαστες ελληνικές ταινίες αλλά κυρίως τραγούδια που χαρακτήρισαν μουσικά τις περασμένες δεκαετίες στη χώρα μας, χάρισαν στιγμές γλυκιάς νοσταλγίας και ανεπιτήδευτης ψυχαγωγίας στο κοινό το οποίο είχε τη χαρά να απολαύσει μια αξέχαστη βραδιά, η οποία  έκλεισε με τον  βιρτουόζο μουσικό να ερμηνεύει με το σαξόφωνο του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

                                     

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την υπερμετρη προσπάθεια που κατέβαλλαν  καθώς και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ  στον κ.Αλέξη Κωστάλα για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

 

Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη θα συνεχιστούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα με την εκδήλωση  «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ- ΠΑΛΛΗΝΗ  «ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ- ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ»Ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία των τριών Δημοτικών Ενοτήτων :

18.30 - Εγκαίνια έκθεσης « Ιστορική αναδρομή» - φωτογραφίες, έγγραφα, βιβλία, προβολές

19.30- Έναρξη εκδήλωσης – Παρουσίαση των τριών Δημοτικών Ενοτήτων

Διάρκεια έκθεσης: από 23/9 έως 29/10

Καθημερινές: 9.00-17.00

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδο  στα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα διατίθενται δελτία δωρεάν εισόδου μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη της εκάστοτε εκδήλωσης. Επιπλέον στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη η είσοδος πραγματοποιείται με  προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: