ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

09 Νοεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017


ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ένας ακόμα Πολιτιστικός Σεπτέμβρης με πλήθος θεατρικών παραστάσεων, μοναδικών  συναυλιών και ποικίλων εκδηλώσεων έλαβε τέλος την Κυριακή 29  Οκτωβρίου 2017. Την αυλαία για φέτος έριξε η θεατρική παράσταση «La Nonna»  του Roberto Cossa από την θεατρική ομάδα «Φοίλιστρον» του ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ σε σκηνοθεσία της κ. Γκούβελου.

 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει  ένα έργο μυστικά επαναστατικό το οποίο καταδικάζει υπόγεια την ακόρεστη πείνα της αδηφάγας εξουσίας  χρησιμοποιώντας ως «όχημα» μια οικογένεια Ιταλών μεταναστών που υποφέρει από την ακατάσχετη λαιμαργία της εκατόχρονης γιαγιάς, η οποία καταναλώνει απίστευτες ποσότητες φαγητού, σε σημείο που να οδηγήσει την οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο.

 

Η θεατρική ομάδα ανταπέξηλθε εξαιρετικά στην πρόκληση του απαιτητικού αυτού έργου κατορθώνοντας να επικοινωνήσει τα μήνυματα και τα συναισθήματα του με πλήρη αμεσότητα, ενθουσιάζοντας το κοινό το οποίο καταχειροκρότησε την παράσταση.

 

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις  εκδηλώσεις  του φετινού Πολιτιστικού Σεπτέμβρη  συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην διαρκή προσπάθεια μας για την διατήρηση του υψηλού πολιτιστικού επιπέδου της πόλης μας. 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: