ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017 Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ερμηνεύει jazz

17 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017


Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ερμηνεύει jazz

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε  στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα τον σπουδαίο πιανίστα κ. Ψυχογιό καθώς και την ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ .

Η  βραδιά ξεκίνησε με την  ορχήστρα  να ερμηνεύει έργα των Samuel Barber και Pamela Wedgwood, υπό τις οδηγίες του εξαίρετου μαέστρου κ. Γιώργου Αραβίδη, παρασύροντας το κοινό στους μελωδικούς ήχους της jazz. Γεγονός το οποίο αποτέλεσε  το καλύτερο  έναυσμα για την άκρως δυναμική συνέχεια, κατά την οποία ο σολιστ Γιώργος Ψυχογιός, παρουσίασε σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση το συμφωνικό έργο του «Rain in Baku».

Η εκδήλωση έκλεισε με τον κ.Ψυχογιό να προσφέρει ένα μοναδικό  ρεσιτάλ με ανεξάντλητους αυτοσχεδιασμούς, εντυπωσιακή δεξιοτεχνία αλλά και με έναν περφεξιονισμό που απαντάται σπάνια,  κατορθώνοντας  με αυτόν τον τρόπο  να μαγέψει  τους ακροατές οδηγώντας τους σε μονοπάτια εξερεύνησης και ψυχικής ανάτασης, που τόσο τα έχουν  ανάγκη στους φρενήρεις ρυθμούς της σύγχρονης ζωής μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές για την  απαράμιλλης αισθητικής μουσική παράσταση που μας χάρισαν και  ευελπιστούμε  με  ανυπομονησία για παρόμοιες εκδηλώσεις και  στο μέλλον.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: