Πολιτιστική Άνοιξη 2018 – «Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ»

28 Ιουνίου 2018

  ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη 2018 – «Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ»

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 το θεατρικό τμήμα εφήβων Δ.Ε. Παλλήνης μας παρουσίασε στην αίθουσα του Οινοποιείου Πέτρου την παράσταση «Ο Επιθεωρήτης» του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Έβης Βασιλειάδη.

Η παράσταση μας μετέφερε περίπου 200 χρόνια πίσω στο χρόνο σε μια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας όπου ο τοπικός έπαρχος προειδοποιείται για την άφιξη ενός επιθεωρητή από την πρωτεύουσα, ο οποίος θα «αξιολογήσει» τη δράση και το έργο των τοπικών αρχών και υπηρεσιών: δικαστήρια, δημόσια έργα, ταχυδρομείο, εκπαιδευτικά και φιλανθρωπικά ιδρύματα κλπ. Από εκεί αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα των παρεξηγήσεων και των αποκαλύψεων ενός μικρόκοσμου υποκρισίας, ανικανότητας, ανευθυνότητας και ανεπάρκειας που ζει μέσα στην εξαπάτηση και το φόβο της ευθύνης και του ελέγχου από τους ανωτέρους αποκαλύπτοντας μας μια κλασική σάτιρα ολκής για κάθε διεφθαρμένη κοινωνία.

Τα παιδιά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κατόρθωσαν να στάθουν επάξια μπροστά στην πρόκληση ενός άκρως απαιτητικού έργου και να προσφέρουν στιγμές γέλιου και προβληματισμού στο κοινό το οποίο επιβράβευσε το εγχείρημα τους με το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν, πέρα από τους μικρούς μας ηθοποιούς, και στην σκηνοθέτιδα κα Έβη Βασιλειάδη για την προσπάθεια και την επιμελή δουλειά που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

_DKF9617

_DKF9691

_DKF9705

_DKF9719

_DKF9821

_DKF9868

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: