Πολιτιστική Άνοιξη 2017 - Συναυλία Μαθητών Μουσικών Εργαστηρίων

26 Μαΐου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Πολιτιστική Άνοιξη 2017 - Συναυλία Μαθητών Μουσικών Εργαστηρίων

Το Σάββατο 20 Μαϊου 2017 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε συναυλία από τους μαθητές των μουσικών εργαστηρίων  εγχόρδων  του Δήμου μας στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.

 Μικροί και μεγάλοι σπουδαστές επέδειξαν την πρόοδο και το ταλέντο τους παρουσιάζοντας από ένα μουσικό κομμάτι ο καθένας, άλλοτε υπό τους ήχους της  κιθάρας, του πιάνου και άλλοτε του βιολιού. Η μελωδική ποικιλία των οργάνων δημιούργησε μια ατμόσφαιρα μουσικής αρμονίας στο χώρο αποτυπώντας με τον καλύτερο τρόπο τον κόπο και την αφοσίωση των παιδιών κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πέρα από την ατομική τους παρουσία, οι σπουδαστές σχημάτισαν μουσικά σύνολα βιολιού και  κιθάρας, χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές με την δεξιότητα τους στην εκτέλεση των κομματιών.

Η βραδιά έκλεισε με τον πιο  νοσταλγικό τρόπο καθώς την εμφάνιση της στη σκηνή έκανε η  μαντολινάτα του Δήμους μας πραγματοποιώντας για ακόμα μια φορά  μια μοναδική εμφάνιση. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους αξιόλογους καθηγητές τους, τον κ.Ιάκωβο Κολανιάν (κιθάρα), την κα Πέγκα Μαρία (κιθάρα), τον κ.ΜαρκάλαΓεώργιο (πιάνο), τον κ.Δημητριάδη Αριστοτέλη(μαντολίνο) και τον κ. Καριτζή Κων/νο (βιολί), οι οποίοι  εργάστηκαν  με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση και αυτή τη χρονιά.

 Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης 2017 θα συνεχιστούν τη Παρασκευή 26& την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 και ώρα 18:30-20:00 στο Οινοποιείο Πέτρου με τη θεατρική παράσταση «Τα μαγικά μαξιλάρια» από τα τμήματα Διασχολικής Θεατρικής Ομάδας Δ.Ε. Παλλήνης.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: