Πολιτιστική Άνοιξη 2017 - Μουσική Σχολή Φιλαρμονικής

12 Μαΐου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πολιτιστική Άνοιξη 2017 - Μουσική Σχολή Φιλαρμονικής

Όπως η φύση υποδέχεται αυτή τη περίοδο την άνοιξη, έτσι και έμεις ανοίγουμε τα πολιτιστικά μας κέντρα προκειμένου να υποδεχθούμε τη δική μας «Πολιτιστική Άνοιξη» με αφορμή τον εορτασμό λήξης των πολιτιστικών μας προγραμμάτων. Πρεμιέρα στις εκδηλώσεις έκαναν τα τμήματα  Μουσικής Σχολής Φιλαρμονικής του Δήμου μας, τη Παρασκευή 05 Μαϊου 2017 στο Πολιτιστικό Kέντρο Γέρακα.

Πνευστά και κρουστά όργανα πραγματοποίησαν «μουσική παρέλαση» στη σκηνή του αμφιθεάτρου παίζοντας  κλασικές και μοντέρνες μελωδίες ικανοποιώντας και το πιο απαιτητικό κοινό.Το επίπεδο απόδοσης των μαθητών ήταν υψηλό και αυτή χρονιά, χαροποιώντας ιδιαίτερα γονείς και καθηγητές  για την πρόοδο και την εξέλιξη τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε  όλους τους καθηγητές που συνέβαλλαν στην επιτυχή λειτουργία των τμημάτων της Φιλαρμονικής και κατ’ επέκταση στη μουσική - πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας.

 Κλαρινέτο: Λιουδάκι Κατερίνα, Τσάμου Ασημίνα

Φλάουτο: Λαβράνου Μαρία

Σαξόφωνο: Τσακμακλή Μαριέτα

Τρομπέτα: Μωραϊτης Γιάννης

Κόρνο: Μπακούρης Αναστάσιος

Τρομπόνι: Κλαβανίδης Σταύρος

Κρουστά: Ωραιόπουλος Χρήστος      

Τούμπα: Καμβυσίδης Παναγιώτης

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης 2017 θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 15 Μαϊου 2017 και ώρα 19.30 με τη συναυλία των παιδικών χορωδιών Δ.Ε. Γέρακα και Δ.Ε. Παλλήνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: