ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2019

18 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2019
ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2019

Ο ερχομός του φθινοπώρου σηματοδοτεί πάντα την αφετηρία για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Έτσι και φέτος, η έναρξη δόθηκε με το τριήμερο εκδηλώσεων του συλλόγου Νέα Παλλήνη, τα γνωστά σε όλους «Νεοπαλλήνεια» που διοργανώθηκαν για 40η χρονιά.

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου) ήταν αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς το θέατρο σκιών του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Νταγιάκου, μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας λαϊκό ήρωα.

Την δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων άνοιξε το Drum Ensemble από το Τονικό Ωδείο Παλλήνης με μια ιδιαίτερη παράσταση με κρουστά. Στη συνέχεια η μουσική σκυτάλη πέρασε στον Βαγγέλη Κακουλάκη και στον Αλέξη Αντωνόπουλο που με την ζωντάνια και την δυναμική τους παρουσία ξεσήκωσαν το κοινό. Η βραδιά έκλεισε με το διαχρονικά αγαπημένο συγκρότημα ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ με ένα άρτιο από κάθε άποψη πρόγραμμα που ένωσε καλλιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη παρέα.
Τέλος, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς από το επίλεκτο τμήμα του Δήμου μας καθώς και με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι από τη Μαρία Σκουλά, τον δεξιοτέχνη στο βιολί Νίκο Ευβοιώτη και την ορχήστρα τους.

 

DKF_4448

 

DKF_4461

 

DKF_4524

 

DKF_4566

 

DKF_4577

 

DKF_4652

 

 

DKF_4732

 

DKF_4736

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: