ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

09 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ένας ακόμα Πολιτιστικός Σεπτέμβρης με πλήθος θεατρικών παραστάσεων, μοναδικών  συναυλιών, ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και την προσέλευση του κοινού να ξεπερνά  κατά πολύ τις προσδοκίες μας, έλαβε τέλος το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

 

Την αυλαία  για φέτος έριξε η θεατρική παράσταση «Το Λουμπάγκο»  του Μανόλη Κορρέ από την θεατρική ομάδα «Φοίλιστρον» του ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ σε σκηνοθεσία της κ.Σάσας Γκούβελου. Ο πολύπειρος θίασος μας παρουσίασε μια ανάλαφρη και καλοδουλεμένη κωμωδία, με έξυπνα ευρήματα, κωμικές καταστάσεις και γρήγορους ρυθμούς. Πεδίο δράσης  ένα αστικό σπίτι της Αθήνας, όπου ένα παντρεμένο ζευγάρι βιώνει τις συνέπειες ενός λουμπάγκο που καθηλώνει στο κρεβάτι  τον  αλαζόνα και χρεοκοπημένο επιχειρηματία σύζυγο ανατρέποντας  τις ισορροπίες του σπιτιού και της δουλειάς.

 

Μια κωμωδία, με εξαιρετική  ματιά στις ανθρώπινες σχέσεις και στους ρόλους ανδρών & γυναικών, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό το οποίο διασκέδασε και γέλασε από ψυχής.

 

Ο απολογισμός του φετινού «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη»  παρά  τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν,  μας δίνει το κουράγιο και την αισιοδοξία να συμβάλουμε με κάθε μέσο για την διαρκή πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια μας.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: