ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

22 Φεβρουαρίου 2009

Άσπρη μέρα στο Γέρακα, όχι από χιόνι αλλά, από την συμμετοχή του κόσμου στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν την Κυριακή των Αποκριών στις 22 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου.

Μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, που απόλαυσαν στιγμές χαράς μέσα από το παιχνίδι, τη δημιουργία και τη φαντασία. Το πρόγραμμα άνοιξε με εικαστικά εργαστήρια, φουσκωτά παιχνίδια, face painting, karaoke, κυνήγι θησαυρού και εξελίχθηκε σε μια πρωτότυπη παρέλαση, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής ορχήστρας και του παιδικού τμήματος μαζορετών του Δήμου Γέρακα, στην πρώτη του εμφάνιση, υπό τα φώτα των πυροτεχνημάτων.

Οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ξεχάσουν το έντονο κρύο με την προσφορά τσικουδιάς, ξηρών καρπών και οφτής πατάτας από τον Σύλλογο Κρήτων Γέρακα ¨ Η Μεγαλόνησος ¨ .

Η βραδιά έκλεισε με χορευτικά σύνολα από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Γέρακα και Latin ρυθμούς από το συγκρότημα Fuego de Cuba δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στις φετινές απόκριες.

Η λήξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το 2009 πραγματοποιείται με τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, στα Κούλουμα, στις 2 Μαρτίου ώρα 1200 στο parking του Κολυμβητηρίου.

Ο Δήμος Γέρακα σας εύχεται Καλές Απόκριες

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: