ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ "ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ"

25 Ιουνίου 2021

KEAPP_LOGO 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ"

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Μετά από ένα πρωτόγνωρα δύσκολο και περιοριστικό χειμώνα όπου μας απομάκρυνε από τις αγαπημένες μας συνήθειες ήρθε επιτέλους η στιγμή να επιστρέψουμε στην πολιτιστική μας δράση. Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση, «καλωσόρισαν» την επανεκκίνηση των καλλιτεχνικών δρώμενων με την καλοκαιρινή συναυλία των μουσικών συνόλων του Δήμου Παλλήνης: «Στο Φως του Φεγγαριού», την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο ανοιχτό θέατρο του «Οινοποιείου Πέτρου» στην Παλλήνη.

Η συναυλία ξεκίνησε με τους μαθητές των μουσικών εργαστηρίων να ξεδιπλώνουν το ταλέντο και τις ικανότητες τους στο βιολί, την κιθάρα και το πιάνο. Στη συνέχεια η μουσική σκυτάλη πέρασε στο Κιθαριστικό Σύνολο υπό την διεύθυνση του κ.Ιάκωβου Κολανιάν, που μας μαγέψε με το ξεχωριστό του ηχοχρώμα και την άκρως επιτυχή σύμπραξη των ικανότατων μουσικών και μαθητών του. Τέλος, το μέρος των εγχόρδων ολοκληρώθηκε με την μαντολινάτα, υπό την διεύθυνση του κ. Αρη Δημητριάδη να χαρίζει ακόμη μια ξεχωριστή εμφάνιση με ήχους του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

Η βραδιά έκλεισε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας και τους εξαίρετους μουσικούς της, με μαέστρο τον κύριο Σπύρο Μπάκο, σε μια συναυλία με σόλο έργα από πνευστά και κρουστά που ταξίδεψαν το κοινό.

Την συναυλία παρουσίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο ο κυρίος Αλέξης Κωστάλας.

 

_DKF7010

_DKF7093

_DKF7097

_DKF7112

_DKF7166

_DKF7147

_DKF7185

_DKF7187

 

_DKF7204

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: