ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

26 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Tην Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.30 το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα υποδέχθηκε για πρώτη χρονιά, το Φεστιβαλ Χορωδιών Δήμου Παλλήνης με τη συμμετοχή των εξαίρετων χορωδιών: «Άρτεμις» Αμαρύνθου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης και Δήμου Παλλήνης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την χορωδία «Άρτεμις» Αμαρύνθου, η οποία παρουσίασε ένα άρτιο μουσικό πρόγραμμα, με υπέροχες μελωδίες, εντυπωσιακά εκτελεσμένο υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Γιώργου Γερογιάννη.

Ακολούθησε η χορωδία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, η οποία έχει τραγουδήσει σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους, κατακτώντας ένα υψηλό επίπεδο μουσικής εκπαίδευσης το οποίο μας απέδειξε με την εντυπωσιακή ερμηνεία των χορωδών της, υπό τις οδηγίες του μαέστρου κ. Κώστα Καραμάνου.

Τέλος, την βραδιά έκλεισαν οι χορωδίες του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης και του Δήμου Παλλήνης. Η χορωδία Αταλάντης και η μαέστρος της κα Aντιγόνη Kερετζή, έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο ρεπερτόριο με τραγούδια Eλλήνων κυρίως συνθετών όπως του Γιάννη Kωνσταντινίδη, Θόδωρου Aντωνίου, Mάνου Λοίζου, Σταύρου Ξαρχάκου κ.α. μερικά από τα οποία μοιράστηκαν απλόχερα μαζί μας και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Η τελική εμφάνιση ανήκε στη χορωδία του Δήμου μας και στον μαέστρο κ.Χαράλαμπο Μιχαηλίδη, όπου για ακόμα μια φορά ενθουσίασαν το κοινό με το ξεχωριστό ρεπερτόριο τους. Τραγούδια από τον διεθνή μουσικό χώρο πρόσθεσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο φωνητικό αποτέλεσμα, που μόνο η χορωδιακή τέχνη μπορεί να προσφέρει.

 

_DKF5206

 

_DKF5271

 

_DKF5248

 

_DKF5273

 

_DKF5295

 

_DKF5380

 

_DKF5347

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: