ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ «ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ»

15 Σεπτεμβρίου 2020

KEAPP_LOGO 2020

Politistikos Septemvrios 2020 logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ «ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ»

Ένας διαφορετικός Πολιτιστικός Σεπτέμβρης έκανε την έναρξη του αυτό το φθινόπωρο. Η κρίσιμη υγειονομική κατάσταση οδήγησε όλους μας σε καινούρια δεδομένα θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο και με όχημα την έμπρακτη προσωπική και συλλογική ευθύνη πραγματοποιούνται οι φετινές μας εκδηλώσεις.

Την αρχή σήμανε η μουσική παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου - Δυο πόρτες έχει η ζωή», την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 21.00 στο Οινοποιείο Πέτρου. Οι θεατές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν στιγμές από τη ζωή της ασυμβίβαστης και πρωτοπόρου δημιουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία της  κα Ασπασίας Τζιτζικάκη και ενδεδυμένα μουσικά από τη φωνή του Κώστα Χατζηχριστοδούλου και των μουσικών Παντελή Γκόγκου στο μπουζούκι και Βασίλη Χατζηλούκα στη κιθάρα.

Η αυθεντική και αποκρυσταλωμμένη ματιά της στιχουργού για τη ζωή και τους ανθρώπους που έγιναν στίχοι – σημεία αναφοράς για την κουλτούρα μιας ολόκληρης εποχής χαράσσοντας μια διαχρονική πορεία στην αποτύπωση του καημού και της ελπίδας όλων μας, τραγουδήθηκαν με θέρμη από τους παρευρισκόμενους.

Κλείνοντας να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αλλά και στο κοινό όπου στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες ανταποκρίθηκε άψογα ακολουθώντας πιστά το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

_DKF9278

_DKF9312

_DKF9310

 

_DKF9273

_DKF9244

_DKF9334

_DKF9381

 

_DKF9429

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: