ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ &ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΗΠΙΩΝ

05 Ιουνίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 2019

29 ΜΑΪΟΥ 2019

Την Tετάρτη 29 Μαϊου 2019 και ώρα 18:00, το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μικρούς ηθοποιούς των εργαστηριών παιχνιδιού &αυτοσχέδιου παραμυθιού αλλά και τους μικρούς μας ζωγράφους από παιδικά τμήματα των εικαστικών εργαστηρίων.

Ο χώρος του φουαγιέ φιλοξένησε ακόμα μια πολύχρωμη έκθεση των Παιδικών Εικαστικών Εργαστηρίων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα με τα έργα των παιδιών να δίνουν μια πραγματικά καλλιτεχνική πνοή στο χώρο καθώς το ταλέντο και η φαντασία κυριαρχούσαν  σε κάθε γωνιά του.

Παράλληλα στο αμφιθέατρο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παιδική παράσταση «ΤΑ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΑ ΧΕΡΙΑ», από το ομώνυμο βιβλίο της Ειρήνης Μαρρά. Τα παιδιά ξετύλιξαν την ιστορία ένος αγοριού που για να μη χαλάσει τα όμορφα δαντελένια χέρια του, αποφεύγει κάθε τι που μπορεί να τα λερώσει ή σκίσει. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα και καταλήγει στο δάσος μόνο και απελπισμένο.Εκεί όμως μια καλή του τύχη  του προσφέρεται  μια σπάνια ευκαιρία..

Η παράσταση ήταν εξαιρετικά καλοδουλεμένη, με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές να δίνουν για τον καλύτερο τους εαυτό. Θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους αλλά και στις δασκάλες τους, την κα Κορωνάκη Ελπινίκη και την κ.Γιούλη Τσαγκαράκη για την πολύτιμη προσπάθεια.

 

DKF_9492

DKF_9483

DKF_9585

DKF_9539

DKF_9520

DKF_9650

DKF_9689

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: