ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ος ΔΡΟΜΟΣ: «Άνδρες Υμνούν τις Γυναίκες»

16 Μαρτίου 2022

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ος ΔΡΟΜΟΣ «Άνδρες Υμνούν τις Γυναίκες»

Πιστοί στο ραντεβού τους για 5η χρονιά, οι «Δρόμοι Πολιτισμού» προσπαθούν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να ενισχύσουν την συνειδητή συμμετοχή στα δρώμενα και να προτείνουν την φαντασία ως δρόμο προς την ενσυναίσθηση έχοντας ως κοινό στόχο να «περπατήσουμε» ξανά σε δρόμους πιο φωτεινούς.

Στο πλαίσιο των παραπάνω εκδηλώσεων και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 20.00, ο 1ος Δρόμος: «Άνδρες Υμνούν τις Γυναίκες». Σε μια βραδιά-εγχείρημα απόδοσης τιμής στην γυναίκα προσπαθήσαμε μέσα από λόγια και νότες να ζωγραφίσουμε τη μορφή της. Μυστηριακή, γοητευτική, σαγηνευτική, ακριβή, πολύτιμη, δυναμική, σκληρή, ρομαντική, έξυπνη, ευαίσθητη, εργώδης, εκτυφλωτική, καταξιωμένη, απρόβλεπτη, η γυναίκα σε κάθε της έκφραση, όπως κι αν την υμνήσουμε, είναι η ίδια η ζωή.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί ο γνωστός τραγουδοποιός, Λουδοβίκος των Ανωγείων μαζί με τον Δώρο Δημοσθένους, όμως εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Κρήτη δεν κατέστη δυνατό να είναι μαζί μας. Έτσι απολαύσαμε μόνο τον Δώρο Δημοσθένους σε τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως ο Θεοδωράκης, ο Χατζηδάκις, ο Μαρκόπουλος και πολλών άλλων με τη μουσική συνοδεία του Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο, ενώ η κα Ασπασία Τζιτζικάκη απήγγειλε ποιήματα σπουδαίων ποιητών που ύμνησαν την γυναικεία φύση.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πραγματικά ξεχωριστό καλλιτεχνικό πάντρεμα σε μια εκδήλωση ιδιαίτερης αισθητικής.

 

_DKF6319

_DKF6374

_DKF6361

_DKF6338

_DKF6449

_DKF6507

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: