ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 26-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

29 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                     ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ                                                   

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  26-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα συνεχίζονται οι δράσεις στις πλατείες του Δήμου μας, προσφέροντας μικρές στιγμές μαγείας και θαλπωρής στους επισκέπτες. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πλήθος δρώμενων μεταμορφώνουν την καθημερινότητα μας παρασύροντας μας σε γιορτινή διάθεση.

 

Με τη διάθεση  στα  ύψη  βρήκε η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το «Χριστουγεννιάτικο πάρκο» στη πλατεία της Παλλήνης όπου πλήθος παιδιών  διασκέδασε με τη ψυχή του στα φουσκωτά κάστρα και στα τραμπολίνο δημιουργώντας μια άκρως ζωντανή και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, παραμένοντας πάντα στο κλίμα των ημερών, η πλατεία του Γέρακα αντήχησε  χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Χορωδία Ενηλίκων Δ.Ε. Παλλήνης, η οποία υπό την καθοδήγηση του μαέστρου  της κ.Μιχαηλίδη μας ταξίδεψε μουσικά στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων.

 

Η Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου ήταν  μέρα  πραγματικής μαγείας  για τους μικρούς μας φίλους καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια  μαγείας από τη σχολή του Χ.Πόττερ και  να  μυηθούν στα μυστικά του διάσημου μάγου. Ιδανικά, η μέρα θα έκλεινε με το σύνολο χάλκινων πνευστών ΄΄HAWKIE BRAZZ’’ της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου, όμως ο καιρός είχε άλλες βλέψεις καθώς η μπόρα που ξέσπασε δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της συναυλίας.

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: