ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2010

14 Φεβρουαρίου 2010

Έχοντας ως στόχο την δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος διασκέδασης και προσέγγισης της τοπικής παράδοσης, ο Δήμος Γέρακα και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Γέρακα διοργανώνουν και φέτος μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο των Αποκριών.

Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, και μεταφέρει χρώματα, ρυθμούς και μελωδίες. Παιχνίδια, διασκεδαστικά εργαστήρια και άφθονο κέφι, σηματοδοτούν την αποκριάτική ατμόσφαιρα στην πόλη του Γέρακα.

Το καρναβαλικό ξεφάντωμα ξεκινάει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης, με αφετηρία την αποκριάτικη παρέλαση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Δράμας & Ηρ. Πολυτεχνείου) και κατάληξη την Πλατεία Μακεδονίας, σε ένα ξέφρενο πάρτυ με μουσικοχορευτικά δρώμενα, ταχυδακτυλουργούς, φουσκωτά, μπαλονοκατασκευές, πινιάτες, face painting, γαϊτανάκι και εργαστήρια κατασκευής μάσκας με ειδικούς διαγωνισμούς και βραβεύσεις.

Η διασκέδαση συνεχίζεται, τηρώντας την παράδοση, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 12.00 στο Παρκινγκ Κολυμβητηρίου, με τα καθιερωμένα Κούλουμα. Δημοτικά και λαϊκά τραγούδια, σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί και όρεξη για πολύ γλέντι από τους μεγάλους, ειδικά φουσκωτά και μπαλονοκατασκευές για τους μικρούς μας φίλους, κλείνουν την διοργάνωση με νότες χαράς και κεφιού.
 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: