ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

21 Νοεμβρίου 2022

KEAPP_LOGO 2020

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.30, πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδήλωση του προγράμματος Πόλη-Πολιτισμού από τον Εξωραϊστικό&Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος Παλλήνης. Έπειτα από έξι μήνες δράσεων με τους συλλόγους της περιοχής φτάσαμε αισίως στην ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας αυτής η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Έτσι λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου, εικόνες, ήχοι, χοροί αλλά και γεύσεις από την Κωνσταντινούπολη, κατέκλυσαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Γέρακα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το ξεδίπλωμα των αναμνήσεων από τη συγγραφέα Δράκου Βίκη, όπου οι αφηγήσεις της γιαγιάς Βικτωρίας πέρασαν στο χαρτί και έγιναν βιβλίο!

Οι διηγήσεις από το βιβλίο, αλλά και οι συνταγές απ' αυτό, μαζί με τραγούδι (Χορωδία Φίλων Μουσικής Βραυρωνίας Αρτέμιδος) και χορό (Εθελοντικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος Αρτέμιδος "Ανάβασις") συνέθεσαν μια εκδήλωση που άγγιξε βαθιά όλους τους παρευρισκόμενους.

Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του συλλόγου και ιδιαίτερα στην κυρία Βίκυ Παπανικολάου για τον άψογο συντονισμό και την επιμέλεια της βραδιάς.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συλλόγους του Δήμου οι οποίοι συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του προγράμματος Πόλη-Πολιτισμού το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

_DKF3972

_DKF3900

_DKF4037

_DKF4015

_DKF4175

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: