Γιορτή Λήξης ΚΔΑΠ ΜΕΑ

19 Ιουνίου 2013 Γέρακας

 

Για να παρακολουθήσετε όλα τα videos της παράστασης πατήστε εδώ

 

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00, στο «Οινοποιείο Πέτρου» Παλλήνης, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες  του Δήμου μας πραγματοποίησε την γιορτή λήξης της χρονιάς που πέρασε.

               

«Ησυχία, αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες», ήταν το σύνθημα που έδωσαν τα παιδιά που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια υπερπροσπάθεια που ξεπέρασε τις προσδοκίες των γονέων και φίλων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ένας συνδυασμός από ανάμεικτα συναισθήματα συγκίνησης και ολοκλήρωσης κατέλαβε το κοινό και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όλοι θαύμασαν τη δύναμη ψυχής που διακατέχει τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης. Με το πέρας της παράστασης, τα μέλη του θιάσου, χόρεψαν και χαιρέτισαν το κοινό.

 

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαριλένα Γούνια, την κυρία Κατερίνα Μπατσούλη και τον κύριο Γιάννη Πολίτη που έχοντας αναλάβει ένα δύσκολο έργο, ανταποκρίνονται με σθένος και στηρίζουν έμπρακτα και με απόλυτη αφοσίωση τα παιδιά αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που στηρίζουμε ανθρώπους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η επιτυχία της γιορτής λήξης του Κέντρου ενίσχυσε την πεποίθηση και την ανάγκη για περαιτέρω συμβολή όλων μας προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση θα συνεχίσουν να συμπράττουν με όλες τους τις δυνάμεις έτσι ώστε τα παιδιά του Κέντρου να συνεχίσουν την ενεργή συμμετοχή τους στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.

Μια αγκαλιά που μας χωράει όλους είναι το μήνυμα που πρέπει να υλοποιήσουμε και όλα δείχνουν ότι με την βοήθειά σας θα τα καταφέρουμε.