ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ-ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΑΛΛΗΝΗΣ

28 Ιουνίου 2018

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

Μετά την πολύ σημαντική επιτυχία των Δημοτικών Προγραμμάτων Ενόργανης – Ρυθμικής της Δ.Ε. Γέρακα, που κατέκτησαν τη χρυσή διάκριση στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό EGO ASTRO GYM 2018 για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 15 Ιουνίου, ένα ακόμα αθλητικό γεγονός επιβεβαίωσε το επίπεδο των προγραμμάτων του Δήμου μας.
Η ομάδα ενόργανης-ρυθμικής Δ.Ε.Παλλήνης κέρδισε τη χρυσή διάκριση στο 7ο Cosmogym Contest το οποίο έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το τριήμερο 22-24 Ιουνίου. Στην εν λόγω διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, συμμετείχαν πάνω από 7.000 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.
Η νικητήρια ομάδα συμμετείχε στην κατηγορία Ίσθμια με το πρόγραμμα «Το Μαγεμένο Δάσος» το οποίο αποτελούνταν από 36 αθλήτριες 10 - 23 ετών μαγεύοντας κοινό και κριτικούς κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Παλλήνης αποτέλεσε τον μοναδικό δήμο που έλαβε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ανήκαν σε αθλητικά σωματεία. Ακόμα στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία Νέμεα Β με το πρόγραμμα «Ο Φεγγαροσκεπαστής», το οποίο αποτελούνταν από 31 αθλήτριες 7-14 ετών, κατάφερε να αποσπάσει το χάλκινο μετάλλιο.
Θερμά συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στην προπονήτρια κα Έφη Μπλέτσα για την μοναδική διάκριση που μας χάρισαν, αποτέλεσμα σκληρής και επιμελούς δουλειάς.
O Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος εκφράζει και τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές, που επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των δημοτικών προγραμμάτων προάγοντας το πνεύμα του αθλητισμού.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: