ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

19 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΔΑΠ – ΜΕΑ
«Φρικαντέλα: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα»

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες του Δήμου μας πραγματοποίησε θεατρική παράσταση με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων παρουσιάζοντας το δημοφιλές παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα:Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα».

Η Φρικαντέλα είναι μια μάγισσα, τόσο μα τόσο κακιά, που μισεί αφάνταστα όλα τα καλά. Δεν χορεύει καλαματιανό. Χορεύει μόνο κακαματιανό. Δεν τρώει ποτέ της καλαμαράκια.Τρώει μόνο κακαμαράκια. Δεν πίνει πορτοκαλάδα, μόνο πορτοκακάδα. Φυσικά δεν της αρέσουν τα παραμύθια με καλό τέλος αλλά μόνο με κακό τέλος και εννοείται ότι, πάνω απ’ όλα, μισεί τα κάλαντα. Έτσι, όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ακούει τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδάνε τα κάλαντα, γίνεται έξω φρενών. Τους κλέβει τις φωνές και τις φυλακίζει σε ροζ και γαλάζια μπαλόνια.

Τα παιδιά μας χάρισαν μια πραγματικά μοναδική παράσταση, με αξέχαστες στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης, μυώντας μας με τον καλύτερο τρόπο στο κλίμα των Χριστουγέννων. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελέστες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το εξαιρετικό απότελεσμα που παρουσίασαν.

 

DKF_2643

DKF_2605

DKF_2624

DKF_2611

DKF_2649

DKF_2661

  DKF_2699

DKF_2712

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: