ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

07 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΔΑΠ - ΜΕΑ

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες του Δήμου μας πραγματοποίησε θεατρική παράσταση με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων παρουσιάζοντας μας τα «Χριστούγεννα με τις 5 αισθήσεις».

Οι πέντε νεράιδες των αισθήσεων βρέθηκαν στη σκηνή του Οινοποιείου Πέτρου για να μας περιπλέξουν στη διαφωνία τους σχετικά με το τί είναι πιο σημαντικό στις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι εικόνες, οι ήχοι, οι γεύσεις, οι μυρωδιές ή οι χειροτεχνίες; Μέσα από ένα διδακτικό παραμύθι το οποίο αναδείχθηκε από το ξεχωριστό παίξιμο των παιδιών μάθαμε ότι όλες οι αισθήσεις είναι εξίσου σημαντικές για τα Χριστούγεννα και καμιά δεν μπορεί να λείψει. Οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις πρέπει να είναι γεμάτες εικόνες, ήχους, μυρωδιές, και γεύσεις για να μείνουν στη μνήμη όλων μας, μικρών και μεγάλων.

Μετά το τέλος της παράστασης, τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, επιδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες, καθώς πρόσφατα προστέθηκε στις δραστηριότητες τους το μάθημα των παραδοσιακών χορών στο οποίο πραγματικά διαπρέπουν.

Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς επιδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες, καθώς πρόσφατα προστέθηκε στις δραστηριότητες τους το μάθημα των παραδοσιακών χορών στο οποίο πραγματικά διαπρέπουν.

Κλείνοντας, πέρα από τα παιδιά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμα μια φορά την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αλλά και για την εν λόγω εκδήλωση: την κ.Μαριλένα Γούνια, την κ. Κατερίνα Μπατσούλη, τον κ. Γιάννη Πολίτη, την κ.Κωνσταντίνου Μαρία.

_DKF7510

 

_DKF7571

 

_DKF7583

 

_DKF7598

 

_DKF7600

 

_DKF7621

 

_DKF7683

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: