Χωρίς αγέρι, ακούστε με!

23 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2019
«Χωρίς αγέρι, ακούστε με! »

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 το ανοιχτό θέατρο του Οινοποιείου Πέτρου υποδέχθηκε τη μουσική παράσταση «Χωρίς αγέρι, ακούστε με!» από τον σπουδαίο δεξιοτέχνη της φυσαρμόνικας και συνθέτη Μάνο Αβαράκη. Ο γνωστός μουσικός μελοποίησε κορυφαίους Έλληνες ποιητές, «συνομίλησε» με τον F. G. Lorca στους αυθεντικούς του ισπανικούς στίχους, δημιουργώντας έτσι ένα κύκλο ανέκδοτων τραγουδιών.

Συνοδοιπόροι του στο μουσικό αυτό ταξίδι, η Ναταλία Κωτσάνη και η Κατερίνα Τσουλούφη, δύο ξεχωριστές παρουσίες, οι οποίες με τις μοναδικές τους ερμηνείες ταξίδεψαν το κοινό σε αρμονικά «τοπία» μιας ιδιαίτερης λυρικής ατμόσφαιρας. Μαζί τους και ο ηθοποιός-τραγουδιστής Κωνσταντίνος Θεμελής, ο οποίος επωμίστηκε τον ρόλο του αφηγητή αποκαλύπτοντας μας ωστόσο και τις φωνητικές του ικανότητες.

Το ακροατήριο είχε την ευκαιρία να περιπλανηθεί στους δρόμους της μουσικής μέσα από αγαπημένα ακούσματα με έμφαση σε μελοποιημένα ποιήματα του Federico García Lorca και να απολαύσει μια βραδιά με προοδευτικό περιεχόμενο και υψηλή καλλιτεχνική αξία.

DKF_6340

DKF_6366

DKF_6368

DKF_6373

DKF_6285

DKF_6344

DKF_6413

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: