ΤΟ ΟΝΟΜΑ

17 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

    «ΤΟ ΟΝΟΜΑ»

Tην Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20.00, η θεατρική ομάδα «Φίλοιστρον» του ΦΕΣ η ΚΑΝΤΖΑ, παρουσίασε στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα την απολαυστική σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellièr, «ΤΟ ΟΝΟΜΑ» σε σκηνοθεσία της κυρίας Σάσας Γκούβελου.

Η υπόθεση του έργου μας μεταφέρει στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο σπίτι του Πιερ και της Ελιζαμπέτ όπου ετοιμάζεται ένα οικογενειακό δείπνο. Ο αδερφός της Ελιζαμπέτ, Βικτώρ, με την έγκυο γυναίκα του, Άννα, καθώς και ο καλύτερός της φίλος, Κλωντ, καταφθάνουν για τη καθιερωμένη τους συνάντηση. Με αφορμή το όνομα του επερχόμενου παιδιού ξεκινάει ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων ανάμεσα σε ονόματα και πρόσωπα, αλήθειες και ψέματα. Μέσα σε ένα βράδυ, πέντε άνθρωποι που νόμιζαν πως γνωρίζονται καλά, θα αναθεωρήσουν ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλο από την αρχή.

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας, μέσα από απολαυστικά προσεγμένους διαλόγους, σκηνοθεσία και ερμηνείες μας χάρισαν μια μοναδική παράσταση, δημιουργώντας στους θεατές μια οικεία ατμόσφαιρα και ένα ευχάριστα ανάλαφρο κι παρεΐστικο κλίμα που κατενθουσίασε το κοινό.

 

DKF_3849

DKF_3866

DKF_3898

DKF_3928

DKF_3952

DKF_4029

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: