ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ- ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΤΑΝΚΑΝ

07 Μαρτίου 2014

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ « Η ΖΩΗ ΜΟΥ- ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΤΑΝΚΑΝ»

 Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής  Επιχείρηση  φιλοξένησαν  τη  Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου  και  ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα την παράσταση «Η ΖΩΗ ΜΟΥ- ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΤΑΝΚΑΝ»  του Θανάση Θεολόγη .  Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να  θαύμασουν  την ηθοποιό  Ιωάννα Δελάκου  υπό την μουσική συνοδεία του Γιούρι Στούπελ σε ένα διαφορετικό μονόλογο  και μία ερμηνεία πραγματικά συγκλονιστική.

Ενσαρκώνοντας  την  Ισιδώρα Ντάνκαν  η καλλιτέχνις  κατάφερε να παρουσιάσει ολοκληρωμένα την ουσία της σκέψης της μεγάλης  χορεύτριας αλλά και να συνοψίσει   τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής της, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια και ακολουθώντας την πορεία  ως τον θάνατό της. Ενδιάμεσοι σταθμοί οι περιοδείες, οι μεγάλοι έρωτες, οι προσωπικές της τραγωδίες αλλά και οι επαγγελματικές επιτυχίες της.

Η Ισιδώρα Ντάνκαν αντιμετώπισε τόσο το χορό όσο και τη ζωή με τον ίδιο ριζοσπαστικό και αντισυμβατικό τρόπο. Χόρευε και έζησε  όπως ακριβώς της πρόσταζε η ψυχή της, απελευθερωμένη από  κάθε είδους περιορισμό  και στερεότυπα. Κάθε της κίνηση επιδίωκε  να  πηγάζει  από την ψυχή της και να απευθύνεται προς σε αυτή.                                                                                                                                                                                                          Συμπερασματικά θα έλεγε κανείς ότι πέρα από το συνονθύλευμα των συναισθημάτων που κατέκλυσε  τους θεατές, έντονος ήταν ο προβληματισμός όσο αφορά στην ικανότητα του ανθρώπου να αντέξει τόσες κακουχίες στη ζωή του και παρόλα αυτά να παραμείνει δύνατος.  Αυτή η θεατρική παράσταση αποτέλεσε το δίχως άλλο ένα  δείγμα αληθινού θεάτρου το οποίο  συνάδει απόλυτα με την συνεχή αναζήτηση του Δήμου μας για ξεχωριστές, ποιοτικές Πολιτιστικές εκδηλώσεις.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: