ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 2014

07 Μαρτίου 2014

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 2014

Από τις 15 Μαρτίου ξεκινούν οι παραστάσεις της Θεατρικής Δημιουργίας Δήμου Παλλήνης για την φετινή χρονιά (2014). Τρία έργα σε 17 συνολικά παραστάσεις - όπως αναγράφονται στο σχετικό πρόγραμμα - θα γίνουν πηγή διασκέδασης αλλά και προβληματισμού για όσους τις παρακολουθήσουν. Το εφηβικό τμήμα (που έχει ένα αξιόλογο παρελθόν, παρότι ρέει αρκετό νέο αίμα στις φλέβες του) κάνει την έναρξη το Σάββατο 15 του μηνός στις 7 μ.μ. με δύο μονόπρακτα «Στην τράπεζα μια μέρα», στο πρώτο μέρος και «Οι 4 ήταν λάθος» ακριβώς μετά το διάλλειμα.  Συνολική διάρκεια 80’ περίπου. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Αναστασιάδη. Προβληματισμός αλλά και πολύ γέλιο. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να «γλυκάνει» το πικραμένο μας χείλι…

Στη συνέχεια, την ίδια μέρα στις 9 μ.μ. ξεκινά η  β’ ομάδα ενηλίκων με το έργο «Ο Γείτονας».  Περιπέτεια στην οποία εμπλέκεται μια φιλήσυχη σημερινή αστική οικογένεια χωρίς να φταίει σε τίποτα. Μια σύγχρονη ιστορία που δεν είναι καθόλου απίθανο να ήταν πραγματική… Κι εδώ η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Αναστασιάδη.

Το Σάββατο στις 5 Απριλίου στις 7 μ.μ. ξεκινά και η α’ ομάδα ενηλίκων με το σπονδυλωτό έργο «Κληρονομιά (3014 μ.Χ.)». Μια παρέλαση κορυφαίων συγγραφέων σε μια ευρηματική συρραφή από τη Νίκη Ζαρμποζάνη που υπογράφει τη σκηνοθεσία. Πρόκειται για την ομάδα ενηλίκων που έχει εμπλουτιστεί φέτος με μπόλικο «νέο αίμα» αλλά και πάρα πολλές υποκριτικές ανησυχίες… Η παράσταση έχει δύο μέρη και υπολογίζεται να έχει διάρκεια άνω των δύο ωρών. Σημειωτέoν ότι εκτός της Παλλήνης έχει προγραμματιστεί και μια παράσταση στα πλαίσια του Εαρινού Φεστιβάλ Θεάτρου των Σπάτων στην αίθουσα «Χρήστος Μπέκας» την Τετάρτη 2/4, στις 8 μ.μ.

Ευχόμαστε στους θεατές να απολαύσουν το θεατρικό αυτό «ταξίδι» και παράλληλα θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 7 ετών, ενώ οι παραστάσεις «Ο Γείτονας» και η «Κληρονομιά (3014 μ.Χ.) θεωρούνται κατάλληλες για παιδιά άνω των 10 ετών».

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: