Θεατρικές παραστάσεις του ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ

11 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου

Της θεατρικής ομάδας ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ του ΦΕΣ η ΚΑΝΤΖΑ

Όπως κάθε χρόνο εδώ και 15 χρόνια, έτσι και φέτος με κάποια καθυστέρηση, κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Η καθυστέρηση οφείλεται στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις 18 & 25/5 (αυτοδιοικητικές και Ευρωεκλογές).

Την 1η Ιουνίου ανεβάσαμε σε avante  premier με κατάμεστη την αίθουσα του συλλόγου μας την κωμωδία «Απόπειρα Ληστείας» διασκευή του έργου του Σάμυ Φαγιάντ  «Πως να ληστέψετε μία τράπεζα». Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν τις Κυριακές:  1/6, 15/, 22/6, Τετάρτες:  18/6, 25/6 και Σάββατο: 28/6. Στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΦΕΣ (οδός Γαλαξία, Κάντζα).

Το φετρινό μας έργο παρουσιάζει μια κλασική Ναπολετάνικη οικογένεια που η φτώχεια και η αφέλεια των μελών της χτυπάει κόκκινο.

Ο πάντρε φαμίλια ένας γραφικός ερασιτέχνης εφευρέτης, η μητέρα μια καθολική θρήσκα και προληπτική, ο παππούς ένας ραμολί ο γιό χαζοβιόλης και η κόρη ολίγον….. έγκυος περίπου 9 μηνών.

Με σειρά εμφανίσεως βλέπουμε στη σκηνή τους ηθοποιούς μας:

Αγγοστίνο (Γιώργος Πάνου), Ρεγγίνα (Σίσυ Καρώνη), Γιαγιά Λουτσία (Ευαγγελία Γιαννομώρου), Παππούς Γκασπάρε (Γιώργος Αλιγιζάκης), Τονίνο (Γιάννης Μπάκας), Μπενίτο (Αλέξανδρος Κλυδωνάρης), Τζουλιάνα (Μαρία Κάρμη), Μαρτσέλο (Ανδρέας Αθανασας), Χήρα Αλταβίβα (Ιωάννα Διαμαντοπούλου), Ανιέλα (Ελένη Νικολάου), Ντανιέλα (Κορίνα Τιλκιτζή), Σινιόρα Μαστελόνε (Μάρα Σαλτερή) και Διευθυντής Τράπεζας (Γιώργος Αποστολόπουλος).

Συντελεστές του έργου:

Σκηνοθεσία και διδασκαλία των ρόλων όπως πάντα η Σάσα Γκούβελου.

Τεχνική υποστήριξη οι Γιώργος Αποστολόπουλος και Γιώργος Κορνάρος.

Μουσική επιμέλεια ο Γιάννης Μπουρτουλαμαίος.

Γραμματειακή υποστήριξη Ρένα Τακτικού

Δημόσιες Σχέσεις Θέμης Τακτικός

Επίσης είμαστε προσκεκλημένοι από το Δήμο Παλλήνης  και την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού- Πολιτισμού-Περιβάλλοντος να ανεβάσουμε το έργο μας στις 21/9 στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2014  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα, (οδός Κλειτάρχου ).

Για τη θεατρική ομάδα

Θέμης Τακτικός

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: