ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ-ΖΙΩΓΑΛΑ-ΚΑΖΟΥΛΗ

25 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας& ο Βασίλης Καζούλης
live στον Θερινό Κινηματογράφο Γέρακα
«Μια βραδιά γεμάτη μουσικές, συγκίνηση και αγαπημένα τραγούδια»

Μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στον κατάμεστο Θερινό Κινηματογράφο Γέρακα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Όπως είναι γνωστό η συναυλία είχε αρχικώς προγραμματιστεί με τη συμμετοχή του εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και για τον λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της, υπήρξαν εκτενείς αναφορές των καλλιτεχνών στην προσωπική - φιλική τους σχέση μαζί του ενώ ερμήνευσαν, μεταξύ άλλων, τραγούδια του όπως:«Και τι Ζητάω», «Νότος», « Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Ημίφως».

Την συναυλία άνοιξε ο Νίκος Πορτοκάλογλου με το τραγούδι «Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά» που ήταν και ο τίτλος της παράστασης των δυο τραγουδοποιών τον περσινό χειμώνα στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου. Μια παράσταση-απολογισμός, στις ετερόκλητες επιρροές τους αλλά και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους. Φανερά συγκινημένος ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ανέφερε επί σκηνής ότι αυτή ήταν η πρώτη συναυλία χωρίς τον φίλο του και αφιέρωσε την βραδιά στον για πάντα αγαπημένο μας καλλιτέχνη.

Παρά την φορτισμένη ατμόσφαιρα η αγάπη του κόσμου και η συμμετοχή των καλλιτεχνών και των κοινών φίλων του Λαυρέντη: Νίκου Ζιώγαλα, Βασίλη Καζούλη, Steve TESSER και Αγάπης Διαγγελάκη μας ταξίδεψε χαράσσοντας την βραδιά αυτή για πάντα στις καρδιές μας.Μαζί τους οι αξιόλογοι μουσικοί: Βύρων Τσουράπης μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα & τραγούδι, Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα,κλαρίνο,μπουζούκι &τραγούδι, Άκης Αμπράζης μπάσο&κρουστά, Δημήτρης Καλονάρος τύμπανα & κρουστά, Φίλιππος Σπυρόπουλος κρουστά&τύμπανα.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ο Ιταλός τραγουδοποιός Steve Tesser (κιθάρα, τραγούδι), με επταετή πορεία στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο μουσικός ορίζοντας του οποίου διαθέτει πολλά αγαπημένα ακούσματα που κατάφεραν να μας συναρπάσουν.Καθηλωτική και η Αγάπη Διαγγελάκη η οποία μας μάγεψε με την«αγγελική» φωνή της.

Μία μοναδική συναυλία-στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης όπου η προσφοράτροφίμων μακράς διάρκειας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ένα μεγάλο μπράβο στους καλλιτέχνες, στον κόσμο, στους εθελοντές και σε όσουςεργαστήκαν σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης.

DKF_9177

DKF_9147

DKF_9186

DKF_9222

DKF_9143

 

DKF_9191

DKF_9184

DKF_9601

DKF_9588

DKF_9491

DKF_9402

 

DKF_9720

DKF_9714

DKF_9425

DKF_9248

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: