Συναυλία Μαθητών Μουσικών Εργαστηρίων

01 Ιουνίου 2018

                                    

                                         

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                       Πολιτιστική Άνοιξη 2018                                                           

   Συναυλία Μαθητών Μουσικών Εργαστηρίων

Το Σάββατο 26 Μαϊου 2018 και ώρα 20:00 το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα  πλημμύρισε μελωδίες  έγχορδων οργάνων  με αφορμή την συναυλία των μουσικών εργαστηρίων του Δήμου μας.

Με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε ακούσματα κυρίως από το κλασικό  ρεπερτόριο, οι μαθητές των εργαστηρίων κατάφεραν να αποδείξουν έμπρακτα το    ταλέντο τους  μέσα από  απαιτητικά έργα κορυφαίων συνθετών. Το κοινό βίωσε μια  μια  πρωτόγνωρη  ατμόσφαιρα συναισθηματικής ευφορίας  η οποία  αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο, την αφοσίωση και τη συντονισμένη προσπάθεια παιδιών και καθηγητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η βραδιά έκλεισε με τα σύνολα κιθάρας και  μαντολίνου  να  δίνουν έναν μοναδικό μουσικό επίλογο στην εκδήλωση, πραγματοποιώντας για ακόμα μια φορά μια ανεπανάληπτη εμφάνιση. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους αξιόλογους καθηγητές τους, τον κ.Ιάκωβο Κολανιάν (κιθάρα), την κα Πέγκα Μαρία (κιθάρα), τον κ.Μαρκάλα Γεώργιο (πιάνο), τον κ. Δημητριάδη Αριστοτέλη (μαντολίνο) και τον κ. Καριτζή Κων/νο (βιολί), οι οποίοι  εργάστηκαν  με ιδιαίτερη όρεξη και ζήλο και αυτή τη χρονιά.

 Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης 2018 θα συνεχιστούν το Σάββατο 2& την Κυριακή 3 Ιουνίου  2018 και ώρα 20:30 στο Οινοποιείο Πέτρου με τη θεατρική παράσταση «ΛΙΟΛΑ» από τα τμήματα της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων Δ.Ε. Παλλήνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: