ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Γ.ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ

03 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Γ.ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ

Λίγο πριν το τέλος του φετινού Πολιτιστικού Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου μας, στον Γ.Χατζηνάσιο.

Η βραδιά άνοιξε με τον κ.Χατζηνάσιο να παίρνει τη θέση του στο πιάνο μαγεύοντας το κοινό με το ξεχωριστό παίξιμο του. «Συνοδοιπόροι» του πάνω στη σκηνή οι τραγουδιστές Σπύρος Κλείσσας και Μαρία Στεφανακίδη οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο ερμηνευτικά εαυτό τους συνεπαίρνοντας το ακροατήριο.

Στη συνέχεια την σκυτάλη από το πιάνο πήραν τα πνευστά και τα κρουστά όργανα της Φιλαρμονικής μας ορχήστρας,υπό τις οδηγίες του μαέστρου Σπύρου Μπάκου, όπου σε συνδυασμό με τις παιδικές φωνές της χορωδίας των Δ.Ε. Γέρακα και Δ.Ε. Παλλήνης και φυσικά τους τραγουδιστές δημιούργησαν ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα.

Το κοινό, η προσέλευση του οποίου υπήρξε αρθρόα, ενθουσιασμένο από την εκπληκτική αυτή μουσική συνεύρεση επιβράβευσε με το πιο δυνατό του χειροκρότημα τους  συντελεστές της εκδήλωσης.      

 

Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2015  θα συνεχιστούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και ώρα 20.00 με την θεατρική παράσταση  « ΤO ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ» από την   θεατρική ομάδα «ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ» του ΦΕΣ η ΚΑΝΤΖΑ.

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: