ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017 «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ»

09 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017

«ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ»

Tην Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και ώρα 20.00  πραγματοποιήθηκε η Διαδημοτική Συνάντηση Χορωδιών με τη σύμπραξη του Δήμου Παλλήνης και του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.

Τέσσερις χορωδίες από τους αντίστοιχους δήμους Μεταμόρφωσης, Χολαργού-Παπάγου, Γαλατσίου και Παλλήνης μας παρουσίασαν  ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που μας ταξίδεψε στο χρόνο με κλασικές μελωδίες.

Την βραδιά άνοιξε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ.Σταύρου Μπερή   αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Επομένη στη σκηνή εμφανίστηκε η χορωδία του Δήμου Γαλατσίου, μια χορωδία  η οποία μετρά  τουλάχιστον 20 χρόνια πορείας με ένα  πραγματικά αξιοζήλευτο  βιογραφικό και μαέστρο της τον κ.Σπύρο Παπαδάτο.

Η συνέχεια ανήκε στη χορωδία του  Δήμου Μεταμόρφωσης  η οποία αν και νεόσυστατη έχει ήδη αρκετές και σημαντικές εμφανίσεις και συμμετοχές στο ενεργητικό της, με  μαέστρο  τον κ. Νίκο Καριώτη και  ρεπερτόριο που  περιλαμβάνει από ευρωπαϊκή μουσική μέχρι ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την  Χορωδία του Δήμου Παλλήνης   η οποία μας παρουσίασε κυρίως ξένο ρεπερτόριο υπό τις οδηγίες  του μαέστρου κ. Χαράλαμπου Μιχαηλίδη σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση.  

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις χορωδίες για τη συμμετοχή τους καθώς και τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων για την άψογη συνεργασία. 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: