ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017 - 7-8 & 9 Σεπτεμβρίου

20 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017

   7-8 & 9 Σεπτεμβρίου

O φετινός Πολιτιστικός Σεπτέμβρης  ξεκίνησε με τις εκδηλώσεις του συλλόγου Νέα Παλλήνη, τα γνωστά σε όλους «Νεοπαλλήνεια», που διοργανώθηκαν για 38η χρονιά και αποτελούν την ετήσια γιορτή με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

 

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, είχε άρωμα παλιού θερινού σινέμα και μας ταξίδεψε  στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με την αγαπημένη σε όλους μας ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι”, ενώ η επομένη ήταν αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον διαχρονικά αγαπημένο Καραγκιόζη.

 

Το κλείσιμο ήταν όπως πάντα εντυπωσιακό και περιελάμβανε λαϊκό –παραδοσιακό γλέντι με το Ματθαίο Γιαννούλη  και την ορχήστρα του αλλά και παραδοσιακούς χορούς  από την επίλεκτη χορευτική ομάδα  του Δήμου μας. Οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους  διατηρώντας το κέφι  μέχρι το πρωί.

 

Παράλληλα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00 ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Γέρακα, είχε στήσει το δικό του καθιερώμενο γλέντι στο  2ο Λύκειο Γέρακα με πλήθος κόσμου να ανταποκρίνεται  στην πρόσκληση του και να ξεφαντώνει υπό τους ήχους παραδοσιακής ελληνικής μουσικής.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: