ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015

21 Σεπτεμβρίου 2015

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015

   12 & 13 Σεπτεμβρίου

Παρά το ταραγμένο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας η αυλαία των  εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη άνοιξε και φέτος υποδεχόμενη το ετήσιο γλέντι του «Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Γέρακα» το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στο 2ο Λύκειο Γέρακα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της παραδοσιακής μουσικής χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την  Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και 20.30 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  «Όταν ο Κινηματογράφος συναντά το Θέατρο σε φόντο Άσπρο- Μαύρο» στο ανοιχτό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Οινοποιείο Πέτρου».Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης  σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα «Το Τέταρτο Κουδούνι»  κατάφεραν να  εναρμονίσουν την μαγεία του κινηματογράφου με την καθηλωτική αμεσότητα του θεάτρου, παρουσιάζοντας μας αποσπάσματα από δημοφιλείς ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου όπως ” Η Καφετζού”,  “Μια ζωή την έχουμε”,  “Τα κόκκινα φανάρια”κ.α.  συνδυάζοντας τις προβολές με τη ζωντανή παράσταση. Οι συντελέστες κατόρθωσαν να μας μεταφέρουν στις γλυκόπικρες δεκαετίες του 50΄ και του 60’  όπου συναντήσαμε μια Ελλάδα που ζει μόνο στην οθόνη και στις μνήμες μας.

Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2015  θα συνεχιστούν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα  με την συναυλία της ορχήστρας «Sinfonietta».

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: