ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

14 Ιουνίου 2014

Την  Παρασκευή  6  Ιουνίου 2014 και ώρα 18:30, η σκηνή  του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα  γέμισε από τους  μικρούς  «σπουδαστές» του  εργαστηρίου παιχνιδιού και  αυτοσχέδιου παραμυθιού με σκοπό να μας παρουσιάσουν  «Το  παραμύθι με  τα χρώματα». Ένα διδακτικό δρώμενο για μικρούς  και μεγάλους  το οποίο αποδώθηκε με τεράστια επιτυχία από τους  λιλιπούτειους φίλους μας.

Μισή ώρα αργότερα  η “ πολύχρωμη” διάθεση μεταφέρθηκε  στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου  όπου φιλοξενήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των Παιδικών Εικαστικών Εργαστηρίων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα. Ένα  «κολάζ» από  πολύχρωμες ζωγραφιές, γλυπτά από πηλό και πρωτότυπες κατασκευές  γέμισαν το χώρο και ενθουσίασαν το κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση για να θαυμάσει την εικαστική δεξιότητα των παιδιών.

Η έκθεση εικαστικών των παιδικών τμημάτων ήρθε για να επιβεβαιώσει την επιτυχή λειτουργία των προγραμμάτων του Δήμου μας και την ολοκλήρωση μίας ακόμη χρονιάς γεμάτης από δημιουργία, φαντασία και κυρίως, καλλιτεχνικές ανησυχίες.
     
Την ίδια μέρα  στις 20.30 ο χώρος γέμισε μουσική από τους μαθητές  των  μουσικών εργαστηρίων Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού και Μαντολίνου του Δήμου Παλλήνης. Για μια ακόμη χρονιά  οι σπουδαστές μας  καταπιάστηκαν με  συνθέσεις  υψηλών δεξιοτεχνικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων  όπως:  J. Strauss, L.V. Beethoven,Tchaikovsky, κατορθώνοντας  να αποσπάσουν τα εύσημα του κοινού τόσο για την καλή δουλειά  που γίνεται κατά την διάρκεια της χρονιάς όσο και για  το ταλέντο τους.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: