Πολιτιστική Άνοιξη 31 Μαϊου 2017

07 Ιουνίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη 31 Μαϊου 2017

Την  Tετάρτη  31 Μαϊου 2017 και ώρα 18:30, το Πολιτιστικό  Κέντρο Γέρακα  υποδέχθηκε τους  φίλους  των  εργαστηρίων  παιχνιδιού και  αυτοσχέδιου παραμυθιού οι οποίοι φέτος μας παρουσιάσαν την παράσταση «Τι γλώσσα μιλάμε Άλμπερτ;» του Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Οι μικροί  ηθοποιοί μας εξιστόρησαν με τον μοναδικό τους τρόπο την ιστορία του Άλμπερτ  ενός μικρού αγοριού που ξεκινά ένα  μακρύ  ταξίδι προκειμένου να βρει την κοπέλα που τον μάγεψε με τη φωνή της. Μέσα από περιπέτειες σε στεριές και θάλασσες, ο Άλμπερτ μαθαίνει σιγά-σιγά τον κόσμο,γνωρίζει τους ανθρώπους, κάνει φίλους και ερωτεύεται.

 

Η παράσταση ήταν πραγματικά συγκινητική με τα παιδιά να δίνουν  τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Οι γονείς - θεατές χειροκρότησαν με θέρμη την προσπάθεια  αυτή αποδίδοντας φυσικά  τα εύσημα τόσο  στις δασκάλες  όσο και στους μαθητές.

 

Την ίδια μέρα στις 19:00 το φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου  φιλόξενησε  τα εγκαίνια της έκθεσης των Παιδικών Εικαστικών Εργαστηρίων της  Δημοτικής Ενότητας Γέρακα. Ο χώρος μετατράπηκε σε πολύχρωμο καμβά με  έντονα  χρώματα,  ποικίλα σχέδια και πρωτότυπες κατασκευές οι οποίες αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των παιδιών των εργαστηρίων.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: