Πολιτιστική Άνοιξη 30 Μαϊου – 1 Ιουνίου

06 Ιουνίου 2014

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη  30 Μαϊου – 1 Ιουνίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κ.Ε.Ε.Τ. (πρώην αποθήκες Καμπά)  του Δήμου Παλλήνης άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί  τα  έργα των μικρών και μεγάλων ζωγράφων των εργαστηρίων μας, στα πλαίσια της «Πολιτιστικής Άνοιξης 2014», τη Παρασκευή 30 Μαϊου και ώρα 20:00.

 

Οι εκθεσιακοί χώροι  γέμισαν από τους μικρούς και  ενήλικες  μαθητές των τμημάτων μας οι οποίοι με περηφάνια έδειχναν σε συγγενείς και φίλους τις δημιουργίες με τις οποίες καταπιάστηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ταλέντο, φαντασία  και  δεξιοτεχνία κατέκλυσαν τις αίθουσες δίνοντας μας την αίσθηση μιας πραγματικά πετυχημένης προσπάθειας.

  

Στις 21:00 ακολούθησε η εκδήλωση «Ο γύρος του κόσμου σε μια παράσταση» από τα τμήματα μοντέρνων χορών της δημοτικής ενότητας Παλλήνης. Ο χορός σε συνδυασμό με τη μουσική έκαναν αυτό που μας υποσχέθηκε ο τίτλος, μας ταξίδεψαν χρησιμοποιώντας ως «μέσο μεταφοράς» τη δυναμική και τη μαγεία του χορού, ενθουσιάζοντας το κοινό.

 

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 από τις 19:00 έως 22:00 πραγματοποιήθηκε η  «20η Χορευτική Συνάντηση» στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης. Χοροί από σχεδόν όλοι την Ελλάδα «παρέλασαν» μπροστά από πλήθος γονέων, φίλων και παιδιών παρασύροντας τους με την ενέργεια και το κέφι τους. Τα παιδιά  έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, ξυπνώντας στο κοινό μνήμες παράδοσης οι οποίες τείνουν να ξεχαστούν.

 

Οι εκδηλώσεις της «Πολιτιστικής Άνοιξης» θα συνεχιστούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 στις 19:00 με τα εγκαίνια της Έκθεσης Παιδικών Εικαστικών Εργαστηρίων της δημοτικής ενότητας Γέρακα. Την ίδια ημέρα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί θεατρικό δρώμενο νηπίων από το εργαστήρι παιχνιδιού και αυτοσχέδιου παραμυθιού της δημοτικής ενότητας Γέρακα ενώ στις 20:30 σας περιμένουμε στη συναυλία κιθάρας, πιάνου, βιολιού και μαντολίνου από τους μαθητές των αντίστοιχων τμημάτων του Δήμου Παλλήνης.

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, που για ακόμα μία χρονιά συνετέλεσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας για την συνεχή αναβάθμιση του τόπου μας και ευχόμαστε το έργο μας να συνεχιστεί στο μέλλον με την συμπαράσταση όλων.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: