Πολιτιστική Άνοιξη 30 Μαϊου

30 Μαΐου 2018

                                     

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη  30 Μαϊου

Την  Tετάρτη  30 Μαϊου 2018 και ώρα 18:00, το Πολιτιστικό  Κέντρο φιλοξένησε  τη παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «ΡΟΚΟΚΟ-ΡΑΚΙΤΑ-ΡΙΚΟΤΟ:ΜIKΡΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗ ΓΗ» της Άννας Στάση, από τους μαθητές των  εργαστηρίων παιχνιδιού και  αυτοσχέδιου παραμυθιού του Δήμου μας σε σκηνοθεσία-διασκευή του κ.Χρυσοβαλάντη Κωστόπουλου.

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, τρεις εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη όπου συναντούν τρία παιδιά-εξερευνητές τα οποία αναλαμβάνουν να τους διδάξουν για τις εποχές του χρόνου, τη φιλοζωία  και τη σωστή διατροφή  μέσα από μια σειρά παιχνιδιών  και μουσικοκινητικών ασκήσεων.

Η παράσταση ήταν εξαιρετικά ευρηματική και διασκεδαστική  με τους μικρούς μας φίλους να δίνουν για ακόμα μια χρονιά τον καλύτερο τους εαυτό.                                Θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους αλλά και στους δασκάλους τους κα Κορωνάκη Ελπινίκη και κ. Χρυσοβαλάντη Κωστόπουλο  για την  σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν.

Την ίδια μέρα στις 19:00 στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου  Γέρακα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των Παιδικών Εικαστικών Εργαστηρίων της  Δημοτικής Ενότητας Γέρακα. Τα έργα των παιδιών ζωντάνεψαν το χώρο  μεταμορφώνοντας το  σε ένα πολύχρωμο σκηνικό από έντονα  χρώματα,  πρωτότυπες κατασκευές  και τη φαντασία να ξεχείλιζει σε κάθε γωνιά αποτυπώντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των παιδιών των εργαστηρίων.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: