Πολιτιστική Άνοιξη 26&28 Μαΐου 2017

02 Ιουνίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη  26&28 Μαϊου 2017

Την Παρασκευή 26 & τη Κυριακή 28 Μαϊου 2017 στο Οινοποιείο Πέτρου έλαβε χώρα η παιδική θεατρική παράσταση "Τα Μαγικά Μαξιλάρια" από τα τμήματα της διασχολικής ομάδας του θεατρικού εργαστηρίου Δ.Ε Παλλήνης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Άνοιξης 2017.

 

Τα παιδιά σας μετέφεραν την Ουρανούπολη, μια πόλη ξεχωριστή, όπου  ο ηγέτης και βασιλιάς της Αρπατίλαος έχει ώς στόχο να στερήσει τα  όνειρα των πολιτών της. Μέσα από το καλογραμμένο κείμενο του κορυφαίου Έλληνα παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά, οι μικροί μας  φίλοι ξεδίπλωσαν όλο το ταλέντο  και το μεράκι τους  σε μια παράσταση άξια θαυμασμού.

 

Πρόκειται για μια από  τις κορυφαίες ιστορίες του συγγραφέα η οποία δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά αλλά και ενήλικες. Χρησιμοποιώντας γλαφυρούς χαρακτήρες,  ζωντανή  γλώσσα και άπλετο χιούμορ θίγει  άκρως σοβαρά και επίκαιρα θέματα όπως η απλήστια και η απαξίωση του λαού από τους κυβερνώντες.  

 

Δικαίως λοιπόν οι μικροί μας ηθοποιοί και η δασκάλα τους  κ.Χάννα Μαϋ δέχτηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα από  γονείς και φίλους οι οποίοι τους επιβράβευσαν για την εξαιρετική τους απόδοση και την αποδεδειγμένη  προσπάθεια που  κατέβαλαν.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: