Πολιτιστική Άνοιξη 2018 - Θεατρική Παράσταση «ΕΛΙΖΑ»

16 Μαΐου 2018

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη  2018

Θεατρική Παράσταση «ΕΛΙΖΑ»

Την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 και ώρα 19:30  το Οινοποιείο Πέτρου υποδέχθηκε τη παιδική θεατρική παράσταση «ΕΛΙΖΑ», της Ξένιας Καλογεροπούλου, από τα τμήματα της διασχολικής ομάδας Ε-ΣΤ του θεατρικού εργαστηρίου Δ.Ε. Παλλήνης σε διασκευή-σκηνοθεσία της κας  Έβης Βασιλειάδη.

 

Mε φόντο την ελισαβετιανή εποχή, ένα μπουλούκι ηθοποιών αποφασίζει να ανεβάσει μια παράσταση, σε πείσμα όλων των τεχνικών δυσκολιών και με μοναδική βοήθεια έναν  υποβολέα που εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη. Έτσι, μεταφερθήκαμε στη μακρινή και βροχερή πόλη Πλύμουθ της Αγγλίας με πρωταγωνίστρια την Ελίζα και τις περιπέτειες εκείνης και των φίλων της.

 

Τα παιδιά με συμμάχο την αθωότητα της ηλικίας και το πηγαίο ταλέντο τους, μας παρουσίασαν μια απολαυστική παράσταση με υψηλές ηθικές αξίες, υπενθυμίζοντας μας τι σημαίνει να κουβαλά κανείς μέσα του την πίστη στη φιλία, στη ζωή, στην αλήθεια του, ακόμα και όλα τα σημάδια δεν είναι υπέρ του.

 

Εύλογα λοιπόν οι μικροί μας ηθοποιοί και η δασκάλα τους κ.Έβη Βασιλειάδη δέχτηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα από γονείς και φίλους οι οποίοι επιβράβευσαν  την  αποδεδειγμένη  προσπάθεια που  κατέβαλαν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: