Πολιτιστική Άνοιξη 2018 – Συναυλία Μουσικής Σχολής Φιλαρμονικής & Μπαντίνας

17 Μαΐου 2018

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πολιτιστική Άνοιξη 2018 – Συναυλία Μουσικής Σχολής Φιλαρμονικής&Μπαντίνας

Την Δευτέρα 14 Μαϊου το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα  άνοιξε τις  πόρτες  του προκειμένου να υποδεχτεί τα τμήματα  Μουσικής Σχολής Φιλαρμονικής του Δήμου μας σε μια συναυλία όπου αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο τις «μουσικές περιπέτειες» των μαθητών για  τη χρονιά που πέρασε. 

Μελωδίες από πνευστά και κρουστά όργανα κυριάρχησαν στην αίθουσα  δίνοντας άκρως ενθαρρυντικά  δείγματα γραφής για  τις ικανότητες  των επίδοξων μουσικών μας, διατηρώντας  το επίπεδο αρκετά υψηλά  και αυτή τη χρονιά.

Η  βραδιά συνεχίστηκε από την μπαντίνα με έργα από το διεθνές ρεπερτόριο και ιδιαίτερα από γνωστά μιούζικαλ, δημιουργώντας μια κοσμοπολίτικη  ατμόσφαιρα,  οδηγώντας το κοινό σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους καθηγητές που συνέβαλλαν στην επιτυχή λειτουργία των τμημάτων της Φιλαρμονικής και της μπαντίνας.

 Κλαρινέτο: Λιουδάκι Κατερίνα, Τσάμου Ασημίνα

Φλάουτο: Λαβράνου Μαρία

Σαξόφωνο: Τσακμακλή Μαριέτα

Τρομπέτα: Μωραϊτης Γιάννης

Κόρνο: Μπακούρης Αναστάσιος

Τρομπόνι: Κλαβανίδης Σταύρος

Κρουστά: Ωραιόπουλος Χρήστος      

Τούμπα: Καμβυσίδης Παναγιώτης

Μαέστρος: Μπάκος Σπύρος

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης 2018 θα συνεχιστούν τη Παρασκευή 18 Μαϊου 2018 και ώρα 19:30 με τη συναυλία των παιδικών χορωδιών Δ.Ε. Γέρακα και Δ.Ε. Παλλήνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: