Πολιτιστική Άνοιξη 2017 – «O ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ»

29 Ιουνίου 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πολιτιστική Άνοιξη 2017 – «O ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ»


Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μια ακόμα θεατρική παράσταση στα πλαίσια της Πολιτιστικής Άνοιξης.Το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα υποδέχθηκε το τμήμα εφήβων του θεατρικού εργαστηρίου Δ.Ε. Γέρακα και την παράσταση «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» σε σκηνοθεσία Ασπασίας Τσιτζικάκη.

 

Το έργο παρουσιάζει την κατοχική Αθήνα μέσα από τα μάτια του εννιάχρονου Πέτρου, ο οποίος βλέπει τα πάντα να αλλάζουν γύρω του από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα στις νέες αυτές συνθήκες, ο Πέτρος θα ξεκινήσει ένα μεγάλο περίπατο, γεμάτο περιπέτειες, συναισθήματα, εμπειρίες και γνώσεις που θα μείνουν ανεξήτιλα χαραγμένες  στην  ψυχή  του.

 

Τα παιδιά της θεατρική ομάδας κατέθεσαν την ψυχή τους καταφέρνοντας  να μοιραστούν τα συναισθήματα που βιώσαν μέσω του έργου με το κοινό, το οποίο κατέκλυσε την αίθουσα και τις δύο ημέρες. Η δραματικότητα, η αγωνία του πολέμου αλλά  και η ελαφράδα της παιδικής ματιάς αποδώθηκαν με  πλήρη επιτυχία από την σκηνοθέτιδα κ.Τσιτζικάκη αλλά και από την συγκινητική ερμηνεία των παιδιών.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελέστες για την εξαίρετη παράσταση  που    παρουσίασαν διατηρώντας για ακομά μια χρονιά τον πήχη των πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου σε υψηλά επίπεδα.  

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: