«Παγκόσμια ημέρα του παιδιού»

14 Δεκεμβρίου 2010

Το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, «Παγκόσμια ημέρα του παιδιού», σε ένα πραγματικά Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χαμηλή θερμοκρασία και νιφάδες χιονιού, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Γέρακα. Μικροί και μεγάλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν γιορτινές στιγμές και ευχές.


Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος, ευχήθηκε για το νέο έτος υπό τη λάμψη πυροτεχνημάτων και τις Χριστουγενιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Γέρακα.


Μεγάλη συμμετοχή είχαν τα εικαστικά εργαστήρια κατασκευής Χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών, ενώ παράλληλα με μεγάλο ενθουσιασμο λειτούργησαν διαδραστικά παιχνίδια (κουταλοδιαδρομές, χορός, τραγούδι κλπ). Τις δράσεις συμπλήρωσε το face painting και οι μαγικές στιγμές που μας χάρισε ο ταχυδακτυλουργός Alex de Paris.


Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γέρακα συνεχίζονται το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου με τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Γέρακα «Χριστούγεννα στη Βιέννη» και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με τις «Σοκολατο – Χαρές» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα.
 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: