ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ

24 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«MΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ»

Την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα καλοσώρισε την έναρξη των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Άνοιξης με την θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», σε σκηνοθεσία Ασπασίας Τζιτζικάκη.

Η γνωστή κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου ανέβηκε στη σκηνή από το τμήμα ενηλίκων των θεατρικών εργαστηρίων Δ.Ε. Γέρακα χαρίζοντας γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως στο κοινό με τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους και την ακραία υπόθεση του.

Ο μπαμπάς έχει πάθει εγκεφαλικό ένω λίγο πριν έχει κερδίσει τέσσερα εκατομμύρια στο τζόκερ. Κληρονόμοι οι δύο γιοι του, η γειτόνισσα που είναι πανταχού παρούσα και ξέρει αυτά που δεν ξέρουν οι άλλοι ή η Βουλγάρα νοσοκόμα που είναι τα τελευταία χρόνια δίπλα του και …….; Οι δύο νύφες ξέρουν πολύ καλά πως η περιουσία τους ανήκει. Είναι η στιγμή που η συνείδηση δεν υπάρχει, είναι η στιγμή που ο ένας θα φάει τον άλλον ή κάποιος .... θα φάει ένα γλυκό.

Οι θεατές είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν μια καλοδουλεμένη παράσταση με αξιόλογες ερμηνείες, η οποία πέρα από την πρώτη ανάγνωση αποτελεί μια επίθεση στην υποκρισία, στην ηθική και κοινωνική κατάπτωση, καμουφλαρισμένη επιδέξια πίσω από μάσκες της σάτιρας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και την σκηνοθέτιδα κ.Ασπασία Τζιτζικάκη, οι οποίοι για ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλυτέρο τους εαυτό με σκόπο τη ψυχαγωγία του κοινού, το οποίο ανταπέδωσε με την πολυπληθή του παρουσία και το ζεστό του χειροκρότημα.

 

 

_DKF2114  _DKF2157  _DKF2217   _DKF2185  _DKF2257  _DKF2313  _DKF2275  _DKF2380  _DKF2428  _DKF2458

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: