Μεγάλη επιτυχία στο Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3

28 Μαΐου 2009

200 περίπου παιδιά έλαβαν μέρος στο τουρνουά μπασκετ 3 on 3 στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αθλητική Άνοιξη 2009».
Οι αγώνες είχαν χρονική διάρκεια 10 λεπτών ή 7 πόντων.


Αγωνιστήκαν 3 κατηγορίες ως εξής :

  • κατηγορία παιδιά έως 8 ετών
  • κατηγορία 9 - 10 
  • κατηγορία 11- 12

Στους αγώνες μπασκετ 3 on 3 συμμετείχαν τα παιδιά των ακαδημιών του Δήμου καθώς και τα παιδιά των αθλητικών σωματείων τις περιοχής. Όλες οι συναντήσεις είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον και απέδειξαν ότι γίνεται δουλειά σε βάθος από τους γυμναστές που επιμελούνται την κατάρτιση των παιδιών.
Ομάδες που ξεχώρισαν για το αγωνιστικό τους πνεύμα την άμυλα και το ευ-αγωνιζεσθαι ήταν οι Τοξότες, Λιοντάρια, Ολύμπιοι, Ερμής κ. α. (Α Κατ. ) Κεραυνοί, Τιτανς, Black strikes, Lakers κ. α. (Β Κατ.) Rockets, Κορίτσια του Γέρακα, Orlando Magic, 3 Guys κ. α. ( Γ Κατ.)

Ύστερα από συναρπαστικούς αγώνες στους οποίους συμμετείχαν ενεργά και οι γονείς των παιδιών με χειροκροτήματα και επευφημίες νικητές αναδείχτηκαν οι εξής:
Η ομάδα «Δίας» στην Α κατηγορία
Η ομάδα «Κύπριοι» στην Β κατηγορία
Και η ομάδα «Dream team 2» στην Γ κατηγορία.
Τα τρία κύπελα που περίμεναν τους νικητές απονεμηθήκαν από τον Δήμαρχο Γέρακα κο Αθανάσιο Ζούτσο και τον Αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γέρακα κο Κων/νο Μήλα

Υπενθυμίζεται ότι την Τέταρτη 10 Ιουνίου στις 7:00 μμ στο 1ο Αθλητικό Κέντρο σε μια λαμπρή τελετή παρουσία του Δημάρχου Γέρακα θα γίνει η βράβευση των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις της Αθλητικής Άνοιξης 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες : Πολιτιστικό Κέντρο 210 6619937


 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: