ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

26 Ιουνίου 2015

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστική Άνοιξη 2015

«ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ»

Την Κυριακή 21 & την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα & στο Οινοποιείο Πέτρου αντίστοιχα, παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα ενηλίκων της Δ.Ε. Γέρακα το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά»  του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία της κυρίας Ασπασίας Τσιτζικάκη.

Η υπόθεση  εκτυλίσσεται στο σαλόνι ενός σπιτιού το οποίο και μετατρέπεται σε εξομολογητήριο για  τέσσερις γυναίκες οι οποίες  ξεκινούν μια ακατάπαυστη συνομιλία για τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους, τους άντρες, το παρόν και το μέλλον.  Συγκρούσεις, κωμικές ή όχι κατάστασεις, αλλά και συναισθηματικές εκρήξεις συνθέτουν ένα γαϊτανάκι σκέψεων που ξεδιπλώνει με  ξεκάθαρο τρόπο την πολυπλοκότητα του γυναικείου μυαλού και σκέψης.

Η αμεσότητα των ηθοποιών του εργαστηρίου μας  και το ρεαλιστικό τους παίξιμο, κατάφερε να κερδίσει τους θεατές δίνοντας τους την αίσθηση ότι πρόκειται για ρόλους στους οποίους είχαν εμβαθύνει και συνάμα δουλέψει με τεράστια συνέπεια και μεράκι καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές και στην σκηνοθέτιδα  για το άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα  μιας πραγματικά απολαυστικής παράστασης. 

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης θα συνεχιστούν την Κυριακή 28 Ιουνίου 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα με την θεατρική παράσταση  «Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ»  από την θεατρική ομάδα ενηλίκων Δ.Ε. Παλλήνης.

 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: