ΛΗΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2012

16 Ιουνίου 2012 Γέρακας

 

 

Για να παρακολουθήσετε όλα τα videos από τη συναυλία της Φιλαρμονικής πατήστε εδώ

 

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 έκλεισε η αυλαία των Ανοιξιάτικων Εκδηλώσεων των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου Παλλήνης. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της «Πολιτιστικής Άνοιξης 2012» περιελάμβαναν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις, δίνοντας έτσι στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάθε είδους πολιτιστικά δρώμενα.
Το Σάββατο 16 Ιουνίου το φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου του Γέρακα φιλοξένησε την έκθεση εικαστικών ενηλίκων της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα, με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των μαθητών των τμημάτων ζωγραφικής και γλυπτικής.


Εξαιρετικά εντυπωσιακή ήταν η εκτέλεση μουσικών έργων των μαθητών της μουσικής σχολής φιλαρμονικής την ίδια ημέρα, οι οποίοι προσέφεραν στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία στιγμές πνευματικής ανύψωσης και ψυχαγωγίας.
Η μουσική σχολή ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 με έναν μικρό αριθμό μαθητών και σήμερα αριθμεί περί τα 75 μέλη, εκ των οποίων 25 έχουν ήδη ενσωματωθεί στη Φιλαρμονική Ορχήστρα και 30 στη μπαντίνα, αποδεικνύοντας την ποιοτική εξέλιξη των μαθητών.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος, συνεχάρει καθηγητές και μαθητές για το εξαιρετικό έργο τους υπό την καθοδήγηση του αρχιμουσικού και υπεύθυνου της μουσικής σχολής κου Σπύρου Μπάκου. Ανέφερε ακόμη πόσο σημαντικό είναι να μπορούν οι δημοτικές αρχές να προσφέρουν τέτοιου είδους ποιοτικές πολιτιστικές υπηρεσίες στους δημότες παρά τις δυσμενείς συνθήκες και έκλεισε την ομιλία του με την υπόσχεση ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν.