ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ 2008

26 Σεπτεμβρίου 2008 έως 27 Σεπτεμβρίου 2008 Γέρακας

Είναι μεγάλη χαρά που σας προσκαλούμε φέτος για πρώτη φορά να ζήσετε κάθε στιγμή από αυτό το ξεχωριστό διήμερο.
Σας περιμένουμε να δώσουμε όλοι μαζί ζωντάνια και χρώμα στην πόλη μας.

Το πρόγραμμα διαρκεί από τις 17.00 έως στις 21.00 την παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 , στο ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ- ΓΑΡΓΗΤΤΟΥ & ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ με: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ / WORK SHOPS΄, HAPPENING ΚΡΟΥΣΤΩΝ – τενεκέδες, βαρέλια, ξύλα, μπουκάλια και σακούλες μετατρέπονται σε μοναδικά μουσικά όργανα, JUGGLING – STREET GAMES – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ: Ένα αλλιώτικο ζωντανό «Τσίρκο Ζωής», ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ – ΕΚΦΡΑΣΗ – ΜΙΜΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΡΙΚ, SREET DANCE – ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ: Ρυθμοί, Hip-Hop, Breakdance, R n’B, ENERGY GAMES – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ , GRAFFITI, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΓΛΥΠΤΙΚΗ.
ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΡΑΚΑ- ΩΡΑ 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Στις 26 Σεπτεμβρίου ώρα 21.00 στο χώρο του Θερινού Κινηματογράφο Γέρακα η αγαπημένη στο νεανικό κοινό Δέσποινα Ολυμπίου, πάντα φρέσκια και δροσερή, με το νεανικό της στιλ και τη ζεστή φωνή της, μας βάζει στον πειρασμό με το «Πες το δυνατά» όχι μόνο να τραγουδάμε, αλλά και να ... χορεύουμε, κάθε φορά που το ακούμε, όπου κι αν βρισκόμαστε!


Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ μαζί με το μουσικό της γκρουπ μας υπόσχεται μία μοναδική μουσική βραδιά με δικά της τραγούδια, αλλά και άλλα πολλά, που αγαπήσαμε και αγαπάμε!

Ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Δομημένος Αυτοσχεδιασμός Κίνησης και Λογού με τίτλο - « Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ», από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Γέρακα, στις 27, Σάββατο η ώρα 20.30 .

Ακόμα στις 27 Σεπτεμβρίου ώρα 21.00 στο χώρο του Θερινού Κινηματογράφου Γέρακα τα αγαπημένα μας Τοπικά Συγκροτήματα υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά.

Το Φεστιβάλ θα κλείσει με την επίδειξη των Work Shops – Performer, Fire show, Χορευτές και πολλά αλλά.

Σας περιμένουμε!