ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

29 Ιουλίου 2010

Δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, ο Τομ Κρουζ και η Κάμερον Ντίαζ, επιστρέφουν ως πρωταγωνιστικό δίδυμο στην μεγάλη οθόνη, σε μια κατασκοπική κωμωδία. Μετά την πρώτη τους συνεργασία στην ταινία “Vanilla Sky” του Κάμερον Κρόου, όπου η Ντίαζ κρατούσε έναν μικρό σχετικά ρόλο, ο Κρουζ και η Ντίαζ αναζητούσαν το κατάλληλο project για να μπορέσουν να συνεργαστούν ξανά.
Κεντρικός άξονας της ιστορίας είναι η συνάντηση ενός μυστικού πράκτορα με μια γυναίκα, η οποία ήταν πάντα άτυχη με τους άντρες. Ο συνδυασμός δράσης και κωμωδίας ήταν που κέντρισε το ενδιαφέρον των λαμπερών πρωταγωνιστών, ενώ καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ο Τζέιμς Μάνγκολντ (“Walk the Line”, “3:10 to Yuma”).
Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Los Angeles και ήταν αρκετά απαιτητικά. Οι δυο πρωταγωνιστές χρειάστηκε πολλές φορές να ξαναγυρίσουν την ίδια σκηνή ώστε να έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα ο Tom γύρισε δύο πολύ επικίνδυνες σκηνές, στη μία κρεμάστηκε από ένα περβάζι στον 5ο όροφο και στην άλλη πήδηξε από μια ταράτσα πάνω σε ένα φορτηγό. Παρά το πολύωρα γυρίσματα και οι δυο έδειχνα να το διασκεδάζουν.
 

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: