ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

02 Ιουνίου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΟΜΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Σε συνέχεια της επιστροφής στην κανονικότητα και ακολουθώντας τα οριζόμενα της τροποποίησης των κανόνων λειτουργίας των δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης(ΦΕΚ 2037/30-05-2020), η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παλλήνης ανακοινώνει την επανέναρξη των μαθημάτων από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και για τους μαθητές κάτω των 11 ετών.

Η επαναλειτουργία αφορά στους μαθητές των τμημάτων της μουσικής σχολής (κιθάρα, πιάνο, βιολί και μαντολίνο), του τμήματος κρουστών καθώς και του εφηβικού τμήματος εικαστικών. Όσοι μαθητές προτιμούν την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία έχουν τη δυνατότητα συνέχισης της κατόπιν συννενόησης με τους καθηγητές.

Επιπλέον  σας υπενθυμίζουμε ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση διδασκαλίας, με φυσική παρουσία των πνευστών οργάνων.Τα συγκεκριμένα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά μέσω της εξ΄αποστάσεως διδασκαλίας. Η απαγόρευση εξακολουθεί να ισχύει και για κάθε ομαδική φωνητική δραστηριότητα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου τέθηκε πάλι σε λειτουργία και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου μας υιοθετώντας στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα μέτρα υγεινής και προστασίας για την ασφαλή επάνοδο των παιδιών. Στόχος μας είναι η συστηματική εκπαίδευση τους, με επίδειξη του τρόπου εφαρμογής των μέτρων προφύλαξης αλλά και η πρακτική εξοικείωση τους με αυτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Καλή και ασφαλή επάνοδο!

Μοιραστείτε αυτή την ανακοίνωση: